Martin Chodúr – Hlas Vianoc

Martin Chodúr – Hlas Vianoc

Adresa:

Banská Bystrica Robotnický dom, Robotnická 3, Banská Bystrica

Termín: 3.12.2024 v 18:00 hod. (úterý)
Vstupné:

22 EUR

3prosinec úterý 18:00

Žánr: koncertyčeská hudba vánoční koncert

Umělci: Martin Chodúr


Koncert v doprovodu klavíru, smyčcového kvarteta a příčné flétny Hlas Vianoc přináší posluchačům různorodé písně, jejichž hlavním pojítkem je téma Vánoc a velký hlas Martina Chodúra.

V rámci svátečního repertoáru zazní české i světově známé písně pocházející z repertoárů nejslavnějších interpretů 20. století (K. Gott, W. Matuška, K. Duchoň a další).

Posluchači se mohou těšit na slavné popové vánoční hity (např. Malé tiché štěstí, Bílé Vánoce, Hallelujah, Ave Maria aj.) a nebude chybět ani černošský gospel (např. Down By The River Side). Všechny písně jsou typické svou melodičností a důrazem na zpěv, a většina z nich lidem na celém světě evokuje Vánoce.

Připravte se na krásný večer plný emocí a hudby a přijďte si poslechnout vánoční koncert se zpěvákem, který dokáže proměnit každou notu v kouzelnou vlnu emocí.

Martin se narodil 24. 11. 1989 v Ostravě. Po svých rodičích zdědil nejen lásku k rodnému městu, ale také lásku k muzice. Hudba Martina provázela od narození. Už v útlém dětství se stala součástí jeho života. Ve třech...

Podobné akce