Soutěž ve vaření: Vaříme pro lepší budoucnost

Soutěž ve vaření: Vaříme pro lepší budoucnost

Adresa:

Praha, Metropole Zličín, Řevnická 1

Termín: 26.10.2024 v 13:00 hod. (sobota)
Vstupné:

zdarma

26říjen sobota 13:00

Žánr: festivalysoutěž udržitelnost


Máte chuť podpořit naši planetu a zároveň předvést své kuchařské umění? Zapojte se do velké kulinářské soutěže Vaříme pro lepší budoucnost v nákupním centru Metropole Zličín. Právě tady mohou vaše kreativní bezmasé či netradiční pokrmy získat nejednu cenu!

Společně můžeme vařit s ohledem na udržitelnost a posunout hranice gastronomie. Tato soutěž je zaměřena na přípravu bezmasých, veganských, vegetariánských či bio pokrmů, nebo jídel z udržitelných surovin. Připravit můžete také netradiční pokrmy, například z hmyzu nebo jiných neobvyklých ingrediencí. Soutěžit je možné s předkrmy, polévkami, hlavními jídly i dezerty.

Soutěž je určena členům věrnostního programu Metropole Zličín Club. Pokud jím nejste, nevěste hlavu! Přihlášení se do něj je jednoduché a rychlé, v pár minutách jej zvládnete na webových stránkách Metropole Zličín.

Registrace do soutěže probíhá od 1. do 24. října 2024 prostřednictvím sociálních sítí nákupního centra Metropole Zličín nebo na stránkách https://www.podzimvmetropoli.cz/soutez-ve-vareni/.

Jakmile budete zaregistrováni, připravte doma své jídlo a přineste ho v sobotu 26. října do Metropole Zličín. Ve 13:00 se totiž všichni soutěžící sejdou na centrálním náměstí nákupního centra, kde porota začne pokrmy hodnotit. Porotci budou posuzovat nejen chuť, ale také vzhled a celkovou kreativitu pokrmu. Na konci dne bude vyhlášen vítěz, který obdrží hlavní cenu – voucher v hodnotě 10.000 Kč do sítě restaurací KOBE GASTRO GROUP.

Do poroty usedne řada zajímavých osobností jako Jan Škraňka, odborník na přípravu pokrmů z hmyzu a autor projektu Brouk na talíři, Josef Jilemický, ředitel nákupního centra Metropole Zličín, Michaela Machovičová, marketingová manažerka centra, Ilona Rzounková, leasing manažerka Metropole Zličín, a jedno překvapení v podobě speciálního hosta

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce

31říjen čtvrtek 14:00

Újezdský Halloween

, Staroklánovická 260 Ostatní

31říjen čtvrtek 14:00

Halloween

, Nádvorní 134 Ostatní

2listopad sobota 10:00

3říj - 5liscelý den