Faithless 2024

Faithless 2024

Adresa:

Praha 8, Pernerova 51

Termín: 8.12.2024 v 19:00 hod. (neděle)
Vstupné:

1 086 Kč

8prosinec neděle 19:00

Žánr: koncertytaneční hudba hip hop house techno


Taneční muziku dělají už skoro třicet let a dostali ji na sportovní stadiony. Jsou to legendy britské dance scény, stejně jako Underworld nebo The Chemical Brothers. Vypořádali se s obrovskou ztrátou a začali tvořit nové věci. Teď se Faithless vydávají na velkou šňůru po Evropě a neskutečnej taneční mejdan čeká i Prahu. 8. prosince 2024 ve Foru Karlín.

I když Faithless znamená v překladu „bez víry", tak tahle parta rozhodně bez víry není. Po úmrtí frontmana Maxiho Jazze museli Faithless zvážit, jestli je možné bez něj pokračovat. Věřili a věří, že to je nejen možné, ale dokonce nezbytné. Vlna fanouškovské podpory, která se zvedla, byla dechberoucí a všechny přesvědčila, že pokračování v tom, co s Maxim započali, je to, co fanoušci chtějí. A taky je to perfektní možnost, jak uctít Maxiho odkaz. A proto se chystá nové album a velkolepé turné s názvem Champion Sound.

Po osmi letech se letos Faithless poprvé vydali znovu na pódia a zjistili, že jim to pořád skvěle jde. Neskutečně. I bez Maxiho a hlavně pro Maxiho. Nejnovější singl s příznačným názvem Find a way je pocta klasické elektronice. A přestože přesné datum vydání alba kapela ještě neoznámila, před pražským koncertem by se to mělo stát, takže bude ideální příležitostí, jak si nové tracky užít live.

Hudební kluby - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Faithless 2024

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 018 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 236 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (2.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 239 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (309 m)