Plastic Guys: Binčus

Plastic Guys: Binčus

Adresa:

Praha 2, Záhřebská 170/23

Termín: 3.10.2024 5.11.2024

3říj - 5lis celý den

Žánr: výstavyumění ekologie udržitelnost prodejní


Výstava „Plastic Guys: Binčus“ je fascinujícím pohledem na revoluční přístup v umění, který spočívá v přeměně recyklovaných plastů v jedinečné plastické obrazy. Autoři výstavy, skupina Plastic Guys, nás zvou na cestu za hranice tradičních představ o plastovém odpadu a ukazují jeho neomezený potenciál.

Jejich tvorba je inspirována proměnlivostí plastového materiálu a otázkou udržitelnosti. Plastic Guys využívají plastový odpad, který by jinak skončil na skládce, a přetvářejí jej v jedinečné plastové obrazy. Proces začíná pečlivým výběrem a sběrem materiálů. Poté plast zpracovávají a experimentují s různými technikami tvarování a barevnými kombinacemi. Tímto procesem vznikají díla s jedinečnou texturou, barvou a strukturou, přičemž každý kus plastu jim dodává vlastní charakter.

Cílem výstavy Plastic Guys: Binčus je ukázat hodnotu recyklovaných materiálů a upozornit na jejich potenciál, který je často přehlížen. The Plastic Guys chtějí divákům představit krásu, která se skrývá v materiálech, jež považujeme za odpad. Jejich práce nejenže odráží ekologický aspekt udržitelnosti, ale také inspiruje k novému pohledu na materiály, které běžně ignorujeme.

Zdroj fotky (Plastic Guys: Binčus): Gram

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Plastic Guys: Binčus

Royal Court ApartmentsPraha (527 metrů)

Royal Court HotelPraha (556 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 194 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 324 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 380 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 469 m)