ZuZu Kabaret: Cirque d'Amour

ZuZu Kabaret: Cirque d'Amour

Adresa:

Praha 5, Na Bělidle 310

Termín: 2.11.2024 v 20:00 hod. (sobota)
Vstupné:

300 Kč

2listopad sobota 20:00

Žánr: divadloakrobacie cirkus kabaret


Připravte se na chvíle nabité vzrušením, šarmem a dobrým vkusem! Náš výjimečný ZuZu večer vás vezme na fascinující cestu do světa kabaretů, kde se umění prolíná s vášní! A na co se můžete těšit? Kromě okouzlujících burlesky, které oslnily publikum i na mezinárodní scéně a probudí ve vás touhu po svobodě a kráse, se můžete též těšit na taneční vystoupení ve stylu 20. a 30. let, insirováná kultovním filmem Cabaret!

Éterický zpěv, který vás okouzlí a ukáže vám, jak moc může hudba hýbat světem. Sexy cirkus, kde akrobacie a zábava splynou v jeden úžasný zážitek, který vám vezme dech! A to není vše! Připravili jsme pro vás také tombolu a soutěž o lákavé ceny a samozřejmostí je bohatý výběr ze skvělých drinků a koktejlů skvělého baru. Připravte se na atmosféru plnou peprného humoru a šarmu!

Obsazení: Zpěv - Adel Fox Show Burleska - Elektra Show Yasmine de Mortifiere Angelica G’LAmour Akro tanec - Creepy Clowns Side dancers- Wild Cherries Přijďte s námi oslavit krásu umění kabaretu a nenechte si ujít tuto jedinečnou akci! Vytvoříme pro vás večer plný nezapomenutelných okamžiků a skvělých vzpomínek!

Divadla - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

26říjen sobota 19:30

Radiant

, Bubenské nábřeží 306/13 Divadlo

28říjen pondělí 16:30

Franz a kavka

, Anenské náměstí 5 Divadlo

7listopad čtvrtek 19:30

Runners

, Bubenské nábřeží 306/13 Divadlo