Tři sestry Průšovy kovárenské Vánoce Host: Synové výčepu

Tři sestry Průšovy kovárenské Vánoce Host: Synové výčepu

Adresa:

Praha, Francouzská 75/4

Termín: 22.12.2024 v 19:00 hod. (neděle)
Vstupné:

700 Kč

22prosinec neděle 19:00

Žánr: koncertypunk folk

Umělci: Tři sestrySynové Výčepu


Tři sestry jsou česká hudební skupina, která patří mezi nejvýznamnější kapely na české punk-rockové scéně. Byla založena v roce 1985 v Praze a je známá svými energickými koncerty, humornými texty a bezprostředním vystupováním. Kapela se vyznačuje typickým stylem, který kombinuje punk rock, pub rock, folk a prvky hospodské kultury, a její písně často reflektují témata běžného života, alkoholových radovánek a společenských absurdit.

Synové výčepu jsou česká punková kapela, která vznikla na počátku 90. let a je známá svým specifickým humorem, chytlavými melodiemi a texty, které často reflektují život v hospodách, radosti i strasti každodenního života, a lehce provokativní témata. Kapela se inspirovala punkovou a rockovou scénou a podobně jako jiné české kapely té doby (např. Tři sestry) si vytvořila vlastní styl, který mísí punk, pub rock a hospodskou poetiku.

Tři sestry jsou česká hudební skupina hrající původně punk. Později inklinovala k různým stylům hudby přes rock, punk rock, občas i metal až po hardcore. Textařem, hlavním zpěvákem a nejznámější osobností kapely je Lou...
Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce

6říjen neděle 20:00

7říjen pondělí 20:00

Bůhví v Praze

, Vodičkova 704/36 Koncert

8říjen úterý 20:00

Mucha v Praze

, Vodičkova 704/36 Koncert