Slavnostní Den otevřených dveří – 10. výročí spolku Cesta Česka

Slavnostní Den otevřených dveří – 10. výročí spolku Cesta Česka

Adresa:

Praha 5, náměstí Olgy Scheinpflugové 1284/2 v Praze 5 – Hlubočepy.

Termín: 28.9.2024 v 14:00 hod. (sobota)
Vstupné:

zdarma

28září sobota 14:00

Žánr: ostatní akce


Cesta Česka zve na slavnostní Den otevřených dveří, který se uskuteční u příležitosti jeho 10. výročí. Akce je určena pro širokou veřejnost a je vhodná pro rodiny s dětmi.

Program se uskuteční mezi 14 a 17 hodinou v prostorách sídla a klubovny spolku a na přilehlém náměstí. V rámci kulturního a společenského programu je připravena interaktivní hra nejen pro děti s názvem „Jdi za srdcem“ a milou odměnou na závěr. V prostorách klubovny se uskuteční mimo jiné setkání a beseda s poutníky.

Na náměstí budou umístěny tematické stánky představující jednotlivé projekty spolku, mezi které patří Poutní cesty Blaník–Říp a Říp–Blaník, jednodenní akce Pouť Českého Anděla a tábor Rytíř a Dáma.

Pro účastníky akce je připraveno malé občerstvení, příjemné osvěžení poskytne také oblíbená kavárna a cukrárna La Zmrzka, která sousedí s klubovnou spolku. Na místě bude možné zakoupit suvenýry a balíčky poutníkovy výbavy, včetně map, Poutníkova deníku pro obě poutní cesty, výroční turistické známky a další. V prodeji bude také nástěnný kalendář pro rok 2025 s názvem „Poznej českou zemi a sám sebe,“ který spolek vytvořil u příležitosti svého jubilea ze 13 vítězných snímků prvního ročníku fotosoutěže.

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce