Srdečně Vás zveme Vás na autorskou prodejní výstavu s názvem Křehké Bytosti a Metalurgie Lásky ak.mal. Rumena Sazdova do Galerie Bulharského Kulturního Institutu v Praze.

Pokud máte rádi umění, nenechte si ujít výstavu  s názvem Křehké Bytosti a Metalurgie Lásky, výstavu expresivních, lyricko-kubistických obrazů tohoto charizmatického evropského umělce. Jeho díla jsou součástí soukromých sbírek mnohých známých osobností u nás i ve světě. Obrazy vyzařující magickou emočně pozitivní energii pojednávají o lásce, oslavují ženskou krásu, dotýkají se křehkosti lidské duše. Vystavena jsou i kubistická zátiší a autorské repliky světových umělců.  Umělec bude přítomen po celouu dobu výstavy.

Každé autorské dílo od Rumena Sazdova je investiční originál s garantovanou hodnotou na základě evidence jeho jména ve světovém aukčním katalogu MAYER*, který je už několik  století hlavní ARTINDEX pro obchodování s uměním ve světě. *evidence v katalogu MAYER (ročník 1995 + 1996) uvedeno na artnet.com. Katalog bude k nahlédnutí na výstavě. 

Podobné akce