Seminář – Rozdíl ve výchově chlapců a dívek

Seminář – Rozdíl ve výchově chlapců a dívek

Adresa:

Praha 9, Třinecká 650

Termín: 23.9.2024 v 18:00 hod. (pondělí)
Vstupné:

100 Kč

23září pondělí 18:00

Žánr: ostatní akceseminář


Se změnou doby se mění i cíle a pojetí výchovy. Díky psychologii a neurologii víme dnes mnohem více o rozdílech ve vývoji mezi kluky a děvčaty. Proč si většina kluků hraje ráda se zbraněmi, zatímco většina děvčat s panenkami? Máme je v tom podporovat nebo omezovat? Jaký má být dospělý muž? Jaká má být dospělá žena? Které prvky ve výchově k tomu přispívají?

Naše děti i my čelíme značnému kulturnímu tlaku, jací máme být. Je nutné si ze všech požadavků vybrat ty správné a ostatní odmítnout. Jak to děti naučit? V rámci výchovy bychom měli reflektovat vývojové potřeby, aby nám bez ohledu na pohlaví vyrostl sebevědomý a zdravý jedinec, ale na druhou stranu ne sebestředný sobec. Na semináři si ukážeme základní principy, podle kterých se orientovat a povíme si, co je vhodné rozvíjet u kluků a co u děvčat.

Přednášku s názvem Rozdíl ve výchově chlapců a dívek povede Petr Suchý, zakladatel Tátohraní, Klubu dětí a mládeže Čtyřlístek, příměstského tábora PRALES, kouč, konzultant a především táta. Vstupné 100 Kč. Vzhledem k omezené kapacitě je nutné si místo rezervovat.

Kulturní centra - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Seminář – Rozdíl ve...

Wellness Hotel STEPPraha (4.1 km)

Výstaviště HolešovicePraha (6.5 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (6.9 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7.3 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (7.9 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (6 km)