Winter Wonderland: Světelný zábavní park – VIP Slavnostní zahájení

Winter Wonderland: Světelný zábavní park – VIP Slavnostní zahájení

Adresa:

Praha, Veselská 663

Termín: 17.10.2024 v 17:00 hod. (čtvrtek)
Vstupné:

1500 Kč

17říjen čtvrtek 17:00

Žánr: výstavypro děti rodina atrakce


Zažijte SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ Witer Wonderlandu za přítomnosti VIP hostů, herců, modelek a novinářů. Těšit se můžete na malé občerstvení, program na pódiu a všechny atrakce včetně virtuální reality zdarma.

Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací do pražských Letňan. Přinese nové světelné instalace plné pohádkových a fantasy příběhů, přidá také další, ještě větší zábavné a adrenalinové atrakce.

Světelný zábavní park Wonderland je plný nových zážitků a bláznivých atrakcí. Děti si užijí na novém autodromu nebo na létajících slonech a také na velkém řetízkovém kolotoči, ze kterého je výhled na celý park. Adrenalin návštěvníkům zvedne horská dráha, bláznivá lavice nebo obří divoká chobotnice. Ti nejodvážnější mohou vyzkoušet Extrem kyvadlo.

Menší děti ocení veselý vláčekautíčkovou dráhu, tradiční karusel s koníky i kolotoč včelky Máji. Vstup na všechny venkovní atrakce je v ceně vstupenky.

Když se děti i dospělí vyřádí na atrakcích, vydají se do nádherné říše fantazie a pohádek inspirované nejkrásnějšími princeznami, veselými lemury z Madagaskaru, mamuty Doby ledové, odvážnou Vaianou nebo hrdiny bájného Avataru a Shrekovy bažiny. Cestou do podmořského světa je spolkne obrovská velryba a připomenou si i pohádky 101 dalmatinů, Lví král a Mauglí. Nechybí romantická srdcová alej plná pohádkových postav. Zvídavé děti objeví desítky stanovišť se zajímavostmi ze světa zvířat a rostlin na naučné stezce plné veselých úkolů

Všechny venkovní atrakce a světelné instalace jsou v ceně základní vstupenky.
Nejlepší atrakce, naučná stezka a obrovské světelné instalace za cenu jedné vstupenky

 

Galerie a muzea v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?