Taste The Lemon a Planeta Ř v Rock Café

Taste The Lemon a Planeta Ř v Rock Café

Adresa:

Praha 1, Národní 116/20

Termín: 17.9.2024
Vstupné:

zdarma

17září úterý 20:00

Žánr: koncertyalternativní hudba rock pop indie


Pražská kapela Taste The Lemon vás zve na svůj první klubový podzimní koncert v Rock Café, který se uskuteční v úterý 17. září. Jako host vystoupí novinka na pražské hudební scéně, kapela Planeta Ř. Vstup zdarma.

Pražská kapela Taste The Lemon dala o sobě vědět na jaře 2023 debutovým singlem Narrow Lane, který se probojoval až na první místo hitparády Velká Sedma Rádia 1. Letos na něj navázali neméně úspěšným singlem Ripples. Kapela se pohybuje v různých polohách alternativního rocku s přesahem do trip-hopu či jazzu a během koncertu plynule střídá melodické balady s ostrými rockovými riffy. Během léta proběhla jedna z posledních nahrávacích sessions k jejich debutovému albu, které vyjde na jaře příštího roku.

Planeta Ř je nová pražská kapela, která vznikla na začátku roku 2024 spoluprací zkušených muzikantů. Tvorba kapely vychází z autorských písní folkového zpěváka a frontmana kapely Adama Vostárka, které kapela předělala do nových aranží na pomezí popu/new wave/indie. I přes krátkou dobu působnosti stihla už kapela vystoupit například v Ústí nad Labem, Písku, festivalu v Bernarticích i v Praze a další vystoupení má před sebou. Nyní kapela vydává svůj první singl k písni Plán.

Dveře od 19:00.

Zdroj fotky: FB Taste The Lemon

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Taste The Lemon a...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (494 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (550 metrů)

ValentinskaPraha (616 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (360 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (27 m)