Den hrdinů na Výstavišti

Den hrdinů na Výstavišti

Adresa:

Praha 7, Výstaviště Holešovice

Termín: 28.9.2024 v 11:00 hod. (sobota)
Vstupné:

zdarma

28září sobota 11:00

Žánr: ostatní akcetechnika rodina děti soutěže


Poprvé v Praze: Materiální základna humanitární pomoci

Den hrdinů na Výstavišti - Chtěli byste na vlastní kůži zažít, jak vypadá nouzové bydlení při přírodní katastrofě? Přijďte se seznámit s prací integrovaných záchranných složek na Výstaviště. Vůbec poprvé bude představená veřejnosti ´Materiální základna humanitární pomoci´ – zařízení vytvořené za účelem zabezpečení základních životních potřeb obyvatelstva v případě mimořádné události. Letošní 9. ročník akce nese téma "Bezpečně v nebezpečí".

Na co se můžete na Dni Hrdinů těšit?

  • Prohlédněte si ukázky techniky a vybavení složek integrovaného záchranného systému. Na místě budou vozidla od Zdravotnické záchranné služby HMP, kolový obrněnec Pandur od armády ČR, policejní vrtulník a další unikáty.
  • Seznamte se s tématem bezpečnosti na internetu prostřednictvím interaktivního programu, kvízu, únikové hry a další formou komunikace v on-line prostředí.
  • Děti se mohou stát opravdovými hrdiny a vyzkoušet si, jak jsou na tom se znalostmi při přivolání pomoci. Připravena je bojovka "Cesta malého hrdiny" a šifrovačka pro větší děti.
  • Sledujte práci profesionálních hasičů při vyprošťování osob z havarovaných vozidel. Cca 20 týmů z celé republiky se utká v 30. ročníku Memoriálu JUDr. Františka Kohouta ve vyprošťování osob z havarovaných vozidel.
  • Fanděte mladým hasičům v soutěži v požárním sportu, kde se utkají desítky dětí v dovednostech, které musí ovládat každý mladý požárník.
  • Podpořte dobrou věc a přijďte na křest charitativního kalendáře Nadace Anežka. Součástí akce bude také vystoupení dětí ze studia Karol a Kvído s oblíbeným videoklipem "Důležitá čísla" ve 14:00 hod. a autogramiáda dětských hvězd v Křižíkově pavilonu B.

Zdroj fotky: Den hrdinů na Výstavišti

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den hrdinů na...

Výstaviště HolešovicePraha (0 metrů)

Vila LannaPraha (1 774 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 927 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 984 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 995 m)