Festival izraelského filmu KOLNOA 2024 otevře své brány v pátek 27. září 2024. Již 8. ročník festivalu přinese celkem šestnáct hraných, dokumentárních, krátkých a studentských filmů izraelských tvůrců převážně v české premiéře.

Součástí festivalu bude i panelová diskuze izraelských hostů na téma současnost a budoucnost izraelské kinematografie. Ani letos nebudou chybět ochutnávkové kurzy hebrejštiny. Projekce i doprovodné akce budou probíhat v domovském Kině Pilotů v Praze.

Na festival dorazí tři vážení hosté z Izraele – uznávanou filmovou a televizní producentku Dannu Stern, vycházející režisérskou hvězdu a bývalého youtubera Dylana Josepha a přední izraelská herečku Hadas Yaron.

V každém ročníku je ve vizuálu festivalu zakódováno jedno hebrejské slovo – letos v něm můžete najít slovo ׁשֶג ֶר (regeš), což znamená emoce. A to je i jednotící linkou výběru festivalových snímků.

Diváci se mohou těšit na nejnovější snímky i na filmy, které musely být kvůli událostem ze 7. října odloženy a mají své pozdní premiéry. Mezi nimi se představí například tituly jako Home, Sedm požehnání, Vítězové, Ta druhá vzadu a Opičí park.

Více z festivalového programu najdete na webových stránkách www.kolnoa.cz

Hudební kluby - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival izraelského...

Wellness Hotel STEPPraha (4.4 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (7.3 km)

Výstaviště HolešovicePraha (7.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (8.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (6.5 km)