Travesti show Miss Angelika a HILT black light theatre

Travesti show Miss Angelika a HILT black light theatre

Adresa:

Praha 1, Řetězová 7

Termín: 27.9.2024 v 20:15 hod. (pátek)
Vstupné:

399 Kč

27září pátek 20:15

Žánr: divadloshow


Připravte se na jedinečnou noc plnou zábavy, kdy talentovaná česká travesti umělkyně Miss Angelika vystoupí v jedinečné show, která vás zaručeně zanechá v úžasu. Miss Angelika, známá svým veselým zpodobněním českých populárních ženských hvězd, přináší do světa travesti již 25 let jedinečné komediální kouzlo.

Tím ale vzrušení nekončí, protože slečnu Angeliku doplní jako speciální host večera oblíbené české černé divadlo HILT Prague. Tato spolupráce slibuje fascinující a nezapomenutelný zážitek, který spojuje komediální kouzlo slečny Angeliky s vizuálně ohromujícím uměním černého divadla.

Intimní atmosféra show se odehrává v historickém podzemním místě z 15. století a dodává večeru další vrstvu kouzla. Vzhledem k tomu, že je k dispozici pouze 50 míst, tato exkluzivní událost slibuje, že bude nezapomenutelným večerem.


Přijďte si užít večer smíchu, hudby a podívané na slečnu Angeliku a HILT black light theatre Prague, kteří rozzáří pódium svými neuvěřitelnými show. Tuto úžasnou travesti show si určitě nenecháte ujít!

Podobné akce