Dasha & Pajky Pajk

Dasha & Pajky Pajk

Adresa:

Praha 8, Zenklova 34

Termín: 14.10.2024 v 19:00 hod. (pondělí)

14říjen pondělí 19:00

Žánr: koncertyPop

Umělci: Ondřej RumlDasha


Dasha patří mezi zpěvačky s nezaměnitelným hlasem a charismatem, které uchvátí každého posluchače. Je držitelkou prestižní Ceny Thálie za roli v muzikálu Jesus Christ Superstar a působí jako sólistka Moondance Orchestra Martina Kumžáka. Její talent zaznívá v mnoha hudebních projektech, jako jsou Dasha Symphony, Michael Jackson Symphony či Ellaboration – pocta Elle Fitzgerald.

Dasha také zazářila v mnoha televizních pořadech, například TýTý, Královny popu v opeře a na Karlštejně, Robin Hood aneb Cesta ke slávě, To byl náš hit a oblíbené show StarDance... když hvězdy tančí.
V září 2023 uvedla Česká televize premiéru dokumentu, který odhaluje fascinující život a kariéru této výjimečné zpěvačky.

V novém koncertním programu přináší Dasha své oblíbené skladby napříč žánry - od popu přes funky, soul až po muzikálové melodie. Výjimečný hudební zážitek zaručuje nejen její úchvatný zpěv, ale i pečlivě vybraní hudebníci, kteří ji doprovází.

Dasha patří mezi naše nejobsazovanější muzikálové zpěvačky a herečky. Je držitelkou ceny Thálie za rok 2010 a vystupuje jako sólistka Moondance Orchestra Martina Kumžáka. Podílí se na mnoha úspěšných hudebních projektech,...
Hudební kluby - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dasha & Pajky Pajk

Wellness Hotel STEPPraha (909 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.8 km)

Výstaviště HolešovicePraha (3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.1 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (3.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 816 m)