Signal Forum

Signal Forum

Termín: 11.10.2024 (pátek) 12.10.2024
Vstupné:

1690–4090 Kč

11říj - 12říj celý den

Žánr: festivalyvzdělávání konference věda umění technologiepřednášky


Signal Forum, nově vzniklé evropské kreativní fórum, se uskuteční ve dnech 11. a 12. října 2024 v pražském Centru architektury a městského plánování (CAMP). Přivítá 15 mezinárodně uznávaných řečníků včetně astrobioložky Michaely Musilové z NASA a zakladatelky Arts at CERN Ariane Koek.

Signal Forum, pořádané ve spolupráci festivalů Signal a Sensorium, nabídne přednášky, workshopy a další doprovodné aktivity, které propojí odborníky z oblasti umění, vědy a technologií. Tato událost je unikátní příležitostí pro všechny, kteří se chtějí ponořit do světa budoucnosti, inovací a kreativního myšlení.

Kromě inspirativních řečníků, jako jsou performativní dvojice programátorů Foxdog Studios a pařížské kreativní studio Superbien, se účastníci mohou těšit na hands-on workshopy a networkingové večírky. Hlavní téma konference, která se uskuteční v Centru architektury a městského plánování (CAMP) během Signal Festivalu, je napojené na jeho letošní, dvanáctý ročník s tématem Ekosystémy 02: Výprava.

Vstupenky jsou k dispozici v několika variantách, přičemž některé zahrnují i vstup na Signal Festival, který bude probíhat od 10. do 13. října.

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Signal Forum

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (506 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (910 metrů)

Royal Court HotelPraha (910 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (991 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (572 m)