Kurz focení mobilem a iPhonem: Tipy a triky, jak na lepší fotky

Kurz focení mobilem a iPhonem: Tipy a triky, jak na lepší fotky

Adresa:

Praha 1, Masarykovo nábřeží 22

Termín: 28.9.2024 (sobota) 29.9.2024

28zář - 29zář celý den

Žánr: ostatní akcekurz focení


Fotíte mobilem, či iPhonem? A umíte z něj pro Instagram nebo prostě rodinné focení vytáhnout opravdu maximum? V novém kurzu focení držitele Czech Press Photo, fotografa Jana Rybáře, si vyzkoušíte spoustu tipů a triků pro focení jako takové, ale také pro rychlou úpravu mobilních fotek.

Fotokouzla s mobilem a Fotokouzla s iPhonem, to jsou dva kurzy určené pro kohokoliv, kdo fotí, chce se posunout vpřed a má základní technické znalosti ovládání svého stroje. A nemusíte mít ty nejnovější a nejmodernější modely! Cílem kurzů je výrazně vás posunout vpřed díky zkoumání aplikací a různých funkcí v učebně, ale především v ulicích Prahy. Naučíte se trochu teorie, dozvíte se, proč je důležité umět i na mobilu občas nastavit pár věcí i v čem zadarmo upravovat fotky.

Především se ale dozvíte, proč je důležité neutopit se v teorii a „laciných efektech“ a jak vše zvládnout přímo v ulicích – tedy základní kompoziční fígle při focení mobilem. A pro ty, kdo to na kurz nestíhají, spustil Jan Rybář web iFotografování.cz, kde je k dispozici spousta návodných videí určených speciálně pro iPhone.

Termín kurzu Fotokouzla s mobilem: 7. a 28. 9. 2024
Termín kurzu Fotokouzla s iPhonem: 29. 9. 2024

Adresa: Masarykovo nábřeží, Praha 1
Více informací: Amaze.cz

Další termíny akce

28.9.2024 (sobota) Přidat do kalendáře
29.9.2024 (neděle) Přidat do kalendáře
Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce