Akční srpen v Metropoli: BMX, scootering i skateboarding

Akční srpen v Metropoli: BMX, scootering i skateboarding

Adresa:

Praha, Metropole Zličín, Řevnická 1

Termín: 1.8.2024 31.8.2024

1srp - 31srp celý den

Žánr: sport


Vyzkoušejte si na vlastní kůži akční sporty, jako je freestyle BMX nebo skateboarding, za doprovodu profesionálních sportovců! V srpnu jimi ožije nákupní centrum Metropole Zličín.

Léto plné adrenalinu si vyzkoušíte v exkluzivní Akční sport zóně na centrálním náměstí nákupního centra Metropole Zličín! Po celý srpen si každý čtvrtek a pátek od 13:00 do 18:00 a každou sobotu a neděli od 11:00 do 18:00 můžete vyzkoušet své dovednosti na mikro rampě a mobilních překážkách pod dohledem zkušených sportovců.

Zájemci se mohou účastnit také tzv. jízdy zručnosti, což je sestava malých mobilních překážek pro děti a mládež. Trať v podobě silnice je umístěna jako okruh okolo mikro rampy. K dispozici zde budou zdarma BMX kola, koloběžky, helmy a chrániče.

Celý srpen se budou moci zájemci zapojit také do soutěže o freestyle koloběžku a další atraktivní ceny od partnerů akce. A pozornosti by nemělo uniknout ani velkolepé finále – závěrečná exhibiční show profesionálních freestyle sportovců, která se uskuteční 31. 8. 2024, i spolu s autogramiádou, slosováním o hlavní cenu a slavnostním vyhlášení vítězů.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vyzkoušet si bezpečně napínavé akční sporty, navštivte nákupní centrum Metropole Zličín a vytvořte si neopakovatelné zážitky! Více na www.letovmetropoli.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce