Vladimír „Guma“ Kulhánek 80

Vladimír „Guma“ Kulhánek 80

Adresa:

Praha, Malostranské náměstí 21

Termín: 11.9.2024 v 20:00 hod. (středa)
Vstupné:

490–550 Kč

11září středa 20:00

Žánr: koncertyčeská hudba

Umělci: Vladimír Kulhánek


11. září 2024 od 20:00 se v Malostranské Besedě v Praze koná oslava 80. narozenin legendárního baskytaristy Vladimíra Kulhánka. Vladimír „Guma“ Kulhánek, jehož hudební kariéra začala v 60. letech, je známý svou výjimečnou virtuozitou a autorským přínosem.

Na koncertě k Vladimíru „Gumovi“ Kulhánkovi se můžete těšit na vystoupení aktuální sestavy skupiny Etc., která společně s Kulhánkem přinese na pódium klasické pecky, jak je už nikde jinde neuslyšíte. Dále se představí Flamengo Reunion Session, které připomene Kuře v hodinkách.

Koncert slibuje nejen skvělou muziku, ale i množství překvapení a speciálních hostů, kteří přispějí k oslavě této nezapomenutelné hudební ikony. 




Vladimír Guma Kulhánek 80 - koncert, který se uskuteční k 80tým narozeninám našeho nejvýznamnějšího baskytaristy, Vladimíra „Gumy“ Kulhánka. Historie jeho hudebních aktivit sahá až od raných 60 let až do současnosti. Za tu dobu prošel mnoha hudebními formacemi, za všechny jmenujme tyto: Donaldi, Flamengo, Semafor, Eva Pilarová, Etc..., Lipa - Andršt blues Band, Bohemia, Stromboli, T4, Anna K., Energit, Livin Free, Flamengo Reunion Session... Na mnoha albech se podílel autorsky a aranžérsky a za všechny alba na kterých "Guma" hrál jmenujme ikonické album Kuře v hodinkách.

Na koncertě se můžete těšit na vystoupení současné sestavy Etc.., která společně s Gumou Kulhánkem zahraje klasické pecky, tak jak je už asi jindy nebude možné uslyšet. Dále vystoupí Flamengo Reunion Session, které připomene Kuře v hodinkách a chybět nebudou ani hosté a nějaké to hudební překvapení

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce