Barbora Mochowa

Barbora Mochowa

Adresa:

Praha, Malostranské náměstí 21

Termín: 6.10.2024 v 20:00 hod. (neděle)
Vstupné:

400–450 Kč

6říjen neděle 20:00

Žánr: koncertyčeská hudba pop


Barbora Mochowa vystoupí 6. října 2024 od 20:00 v krásném prostředí Pivovarské zahrady v Českém Krumlově. Tato talentovaná česká zpěvačka, pianistka a songwriterka přinese na pódium svou unikátní hudbu, která je charakteristická zasněnou a velkolepou atmosférou.

Barbora Mochowa se širší veřejnosti představila v roce 2019 v českém národním kole Eurovision Song Contest s písní „True Colors“. O rok později zazářila skladbou „White & Black Holes“, která si vysloužila 1. místo od mezinárodní poroty. Její nejnovější album Will-o'-the-Wisp (Bludička), které vzniklo ve spolupráci s předním producentem Viliamem Bérešem, vyšlo v listopadu 2023 a bylo nominováno v kategorii Objev v Cenách Anděl 2023.

Na koncertě v Českém Krumlově doprovodí Barboru Mochowu nová kapela vedená kytaristou a producentem Igorem Ochepovským, spolu s dalšími výraznými hudebními osobnostmi jako Michal „Kolouch“ Daněk (bicí), Ondra Hauser (baskytara) a Jan Aleš (klávesy). Chybět nebude ani smyčcový Unique Quartet, jehož zvuk Barboru Mochowou provází od počátků její hudební kariéry.

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce