Marie Rottrová & Janáčkova filharmonie Ostrava

Marie Rottrová & Janáčkova filharmonie Ostrava

Adresa:

Praha 9, Českomoravská 2345/17a

Termín: 22.12.2024 v 19:00 hod. (neděle)
Vstupné:

1 490–2 390 Kč

22prosinec neděle 19:00

Žánr: koncertypop vánoční

Umělci: Marie RottrováJanáčkova filharmonie Ostrava


„Moji drazí příznivci a fanoušci, jak se zpívá v jedné krásné písničce, sny se mají plnit o Vánocích. Já mám letos to štěstí, že si o Vánocích můžu jeden sen splnit a doufám, že u toho budete i Vy. Můj letošní vánoční koncert totiž doprovodí i Janáčkova filharmonie Ostrava, kterou léta obdivuji. Doprovod mých léty osvědčených hitů a vánočních písniček těmito 80 ostravskými filharmoniky vůbec nebude vše.

Janáčkova filharmonie Ostrava mi totiž vyšla vstříc a v jejím zpracování, s jejími sólisty a 40členným sborem na mém koncertu zazní i Vánoční mše, kterou složil můj tatínek Vladimír Rotter, ostravský skladatel, varhaník a sbormistr, když mi byl jeden rok.

Tatínkovu krásnou Vánoční mši poslouchala už od dětství u nás doma, na zkouškách chrámového sboru i o Vánocích v kostele a je odjakživa nedílnou součástí vánočních svátků mé rodiny.
Mým snem o těchto Vánocích je, aby Vás právě skvělá ostravská filharmonie seznámila s tatínkovou půvabnou Vánoční mší, kterou jsem si tolik zamilovala. Letošní poslední adventní neděle v O2 areně pro mne bude vskutku sváteční den a doufám, že bude i pro Vás.
Těším se a na viděnou, vaše Maruška.“

Zdroj fotky (Marie Rottrová & Janáčkova filharmonie Ostrava): O2 Arena

Janáčkova filharmonie Ostrava se ve velmi krátké době od svého vzniku v roce 1954 zařadila mezi přední česká symfonická tělesa. Od roku 1958, kdy uskutečnila své první zahraniční turné, navštívila opakovaně téměř celou...
Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Marie Rottrová &...

Wellness Hotel STEPPraha (759 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.6 km)

Žižkovská televizní věžPraha (4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (4 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (5.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (3 km)