Roy Ellis aka Mr. Symarip (JAM)

Roy Ellis aka Mr. Symarip (JAM)

Adresa:

Praha, Malostranské náměstí 21

Termín: 21.11.2024 v 20:30 hod. (čtvrtek)
Vstupné:

500–650 Kč

21listopad čtvrtek 20:30

Žánr: koncertyreggae ska


Legendární jamajský zpěvák Roy Ellis aka Mr. Symarip se vrací 21. listopadu 2024 do Prahy. Očekávejte jedinečný hlas, show a hity jako Skinhead Moonstomp, Must Catch A Train, Stay With Him, Skinhead Girl, nebo Come On And Dance With Me.

Jeden z nejlepších žijících jamajských zpěváků staré školy znovu zahraje v klubu, kde před rokem pokřtil svou dnes již téměř rozebranou biografii, kterou napsal český hudební novinář Honza Vedral. Tentokrát Roy přijede s novým albem plným nejrůznějších spoluprací s hudebníky z celého světa.

Roy Ellis, narozený v Kingstonu na Jamajce, je jedním z klíčových průkopníků ska a reggae. Svou hudební dráhu zahájil v 60. letech a rychle se proslavil charismatickým vystupováním a nezaměnitelným hlasem. Jeho hudba, pro kterou se vžilo označení skinhead reggae, má dodnes obrovský vliv na generace hudebníků a fanoušků po celém světě.

Pražský koncert odehraje za doprovodu zkušených českých muzikantů. Bude to jedinečná příležitost bezprostředně prožít kus hudební historie a znovu si zazpívat známé melodie a trochu si u toho zadupat.

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce