Den s Komwagem + Urban Challenge Kids

Den s Komwagem + Urban Challenge Kids

Adresa:

Praha 2, Perucká

Termín: 10.6.2022

10červen pátek 09:00

Žánr: sport


Zveme Vás srdečně na Den s Komwagem + Urban Challenge Kids, který se uskuteční v pátek 10. 6. 2022 v areálu společnosti Komwag v Perucké ulici na Praze 2 a v sousedním parku Havlíčkovy sady.

Den s Komwagem bude probíhat od 9 hodin do 13  hodin. Připraven je pro vás bohatý program: výstava úklidové a svozové techniky, zmrzlina a cukrová vata ZDARMA, malování na obličej, biketrial show - Tomáš (Žoržo) Eibl, popelářská angličtina, koloběžková soutěž, balónková show, environmentální program Tondy Obala,  elektrické popelářské auto, šlapací popelnice, skákací hrad, maxidomino, skluzavka, DJ… atd.

Na této akci nebude chybět ani Čistá dvojka. Stánek programu naleznete uvnitř areálu. Pracovníci odboru životního prostředí ÚMČ Praha 2 se budou těšit na vaši návštěvu. Na stánku budou k dispozici letáčky s informacemi o třídění odpadu a drobné dárky. 

Od 14 do 19 hodin potom bude akce pokračovat překážkovým během pro rodiny s dětmi Urban Challenge Kids. Na všechny účastníky čeká v Perucké stráni několik nápaditých překážek. Během Sportovního dne MČ Praha 2 se mohou návštěvníci akce těšit také na environmentální program Tondy Obala a zmrzlinu zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce