Posviť si na budoucnost

Posviť si na budoucnost

Adresa:

Plzeň, Presslova 14

Termín: 11.10.2024 (pátek) 12.10.2024

11říj - 12říj celý den

Žánr: festivalyvzdělávání


Významná akce, která pomáhá žákům a žákyním základních škol s výběrem střední školy, s názvem „Posviť si na budoucnost“ se uskuteční opět v areálu DEPO2015 v Plzni, konkrétně v pátek 11. října od 9:00 do 15:00 a v sobotu 12. října od 9:00 do 12:00.

Na festivalu se představí více než 33 středních škol z Plzeňského kraje, které budou prezentovat své studijní a učební obory. Žáci i rodiče tak budou mít jedinečnou příležitost poznat jednotlivé školy, získat důležité informace a poradit se s odborníky na volbu budoucího povolání.

Festival poznáte podle grafiky s dívkami a chlapci v barevných kšiltovkách, jejichž výrazy vyjadřují širokou škálu emocí spojených s volbou střední školy. Tento vizuální koncept žákům pomáhá snadno se identifikovat s touto klíčovou fází jejich životů.

Festival začíná v pátek 11. října, kdy dopolední část (9:00–13:00) bude vyhrazena pro celé třídní kolektivy a odpoledne (13:00–15:00) se zaměří na jednotlivé žáky a rodiče.

Sobota 12. října je určena výhradně jednotlivcům a rodinám, kteří budou moci navštívit festival od 9:00 do 12:00.

Festival cílí na žáky a žákyně 8. a 9. tříd, kteří stojí před rozhodnutím o své budoucí vzdělávací cestě. Zároveň je akce otevřena rodičům a pedagogům, kteří chtějí pomoci svým dětem při výběru střední školy.

Součástí festivalu bude také poradenská zóna, kde budou k dispozici kariéroví poradci z Krajského centra vzdělávání a Úřadu práce, stejně jako odborníci z Regionální rozvojové agentury Plzeňského kraje. Bude k dispozici i online kariérové poradenství na webu www.kcv.cz/kp.

Web: www.posvitsinabudoucnost.cz
Facebook: https://www.facebook.com/posvitsinabudoucnost
Youtube: https://www.youtube.com/@posvitsinabudoucnost1211
Instagram: https://www.instagram.com/posvit_si/ 

Zdroj fotky: FB Posviť si na budoucnost

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Posviť si na budoucnost

Sportpenzion PohodaPlzeň (6.6 km)

Vila VerunkaPlzeň (7.3 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.2 km)