RC Model show Pardubice

RC Model show Pardubice

Termín: 12.10.2024 13.10.2024
Vstupné:

140,-Kč děti 70,-Kč

12říj - 13říj celý den

Žánr: výstavyrc model show technika rodina děti


Přijďte se podívat na jedinečnou zábavnou show s rádiově řízenými modely. Je připraven celodenní zábavný program plný pro malé i velké. Pro návštěvníky máme spoustu dárků. RC Truck show Na akci se předvedou dálkově ovládané nákladní automobily, stavební stroje, zemědělská.

Bude také přehlídka modelů z rallye Dakar. Součástí je modelová silnice, čerpací stanice, mosty a řada další zajímavostí jako např. STK ,myčka, skladiště, kontejnerový terminál a další. RC ŠKOLKA - návštěvníci si mohou vyzkoušet řízení trucku a projet se ze zapůjčeným truckem na modelové silnici. Maxi autodráha – součástí akce je maxi autodráha s těmi nejrychlejšími modely. Půjčíme vám autíčko a můžete si zajezdit.

Budou také mašinky – na akci bude ukázka modelového kolejiště nádraží Lužná u Rakovníka Deskové hry – program spojený s prezentací a možností si zahrát různé deskové hry. Rodinné, naučné, dobrodružné a strategické, které zaujmou každého bez ohledu na věk i zájmy. Součástí jsou turnaje o věcné ceny Stavebnice Seva s herním koutkem Doprovodný program – workshopy, kostičkový a herní koutek seva, malování obrázků a malování na obličej. Molekulární gastronomie Poznej kouzlo molekulární gastronomie a ochutnejte trochu jinak.

Galerie a muzea - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce RC Model show Pardubice

Ubytování U PalukůChrudim (9.2 km)

Residence ArxChrudim (9.5 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (19.8 km)