Spring Bassjam & Drumcity present AUDIO

Spring Bassjam & Drumcity present AUDIO

Adresa:

Pardubice, Jiráskova 29

Termín: 1.11.2024 v 21:00 hod. (pátek)
Vstupné:

300–400 Kč

1listopad pátek 21:00

Žánr: koncertydj drum'n'bass


I Pardubice se konečně dočkají návštěvy ultimátní drumandbassové hvězdy světového formátu. Legendární britský DJ a producent AUDIO vystoupí 1. 11. 2024 v klubu Ponorka. 

Jako support se objeví téměř kompletní sestava SPRING BASSJAM a DRUMCITY DJs: POPELKA, HROUNEX, KESPA, CHERW, UNDERSIDE, MAIMRIS, VANISH a také host z našeho spřáteleného crew MATTY.

Začátky kariéry britského umělce AUDIO sahají až do roku 1997, kdy se spolu s ED Rush a Optical stali základními stavebními kameny britské a také světové jungle a DNB scény. Společně s ED Rushem vytvořil také projekt KILLBOX, který je představil v mnohem tvrdší hudební podobě.

Za roky své kariéry procestoval celý svět, vystoupil v každém významném hudebním klubu a tanečním festivalu. Letos jejich projekt s Ed Rushem a Opticalem objevil jako jeden z headlinerů na festivalu LET IT ROLL.

Kapacita klubu je omezená a na místě již vstupenky nebudou s největší pravděpodobností v prodeji. V první vlně předprodeje jsou vstupenky za 300 Kč, po jejich vyprodání se cena zvýší!

Hudební kluby - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce