Liveevil, F.O.B., Notion Deep

Adresa:

Hranice, Pernštejnské náměstí 1

Termín: 13.4.2017
Vstupné:

110/130

13duben čtvrtek 20:00

Žánr: koncertyMetal Elektronika


Koncert domácích Liveevil, táborské mlátičky F.O.B. a mladé olomoucké naděje Notion Deep.

Liveevil (Crossover, Metal, Elektronika, Doom, Gothic) zahrají kromě starších pecek jako Sky and Nails jsou tentokrát zařazeny i skladby jako Selfcuring, Lucid, ale i skladby z poslední desky Blacktracks. Blacktracks nahrávali společně s finským hudebníkem Kärtsym Hatakkou z Waltari. Ten poslední desku nejen produkoval, ale částečně se na ni podílel i skladatelsky.

F.O.B. (death-metalcore) - koncert této táborské formace si nenechte rozhodně ujít, protože jestli chtete slyšet to nejlepší z české death-metalcore scény, tak tohle je jedinečná příležitost . Po dvou letech navíc vychází v řadě již šesté album „…and the foes have become our masters“. Kapela se vrací ke svým death metalovým kořenům a materiál je přímočařejší.

NOTION DEEP (melodic-metalcore) - V roce 2014 se dala dohromady kapela, tehdy ještě pod jménem Notion Deepest, zkoušející v garáži v Plumlově. V této formaci kapela poprvé vystoupila na podzim roku 2014 v olomouckém U-Klubu. Od tohoto vystoupení se tvorba radikálně měnila. Od té doby se vystřídalo hodně členů, na poslední chvíli přišel do kapely současný zpěvák, Marek Melichárek, který tak ukončil hru „škatule, hejbejte se. A tak kapela nahrála své první plnohodnotné album, v brněnském nahrávacím studiu Sonidos, a natočila videoklip k singlu Devil’s Dance.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Liveevil, F.O.B., Notion...

Wellness Hotel AbácieNový Jičín (19.6 km)

Rožnovské pivní lázněRožnov pod Radhoštěm (30.8 km)

Villa MemoriesZlín (31 km)