Noc vědců v Přerově 2024

Noc vědců v Přerově 2024

Adresa:

Přerov

Termín: 27.9.2024 v 17:00 hod. (pátek)
Vstupné:

zdarma

27září pátek 17:00

Žánr: ostatní akcevzdělávání zdraví


Noc vědců v Přerově 2024 je zpět! 27. září od 17:00 ožije Přerov fascinujícími vědeckými experimenty, zajímavými přednáškami a zábavnými aktivitami pro všechny generace. Tématem letošní Noci vědců je PROMĚNA, a čeká na vás bohatý program na několika stanovištích včetně novinky v Předmostí.

Tato populární akce, která se koná již druhým rokem, je zcela zdarma a nabízí návštěvníkům nejen nové znalosti, ale také možnost odnést si malý dárek. 

Jedním z hlavních lákadel bude Vysoká škola logistiky (Palackého 25), kde se dozvíte o proměnách logistiky v oblasti dopravy, skladování a automatické identifikace.

IN-HUB (Bratrská 2) si připravil přednášku o proměně Blažkova domu na moderní inovační hub, dále proměně ve start-upech a jejich vlivu na podnikatelské prostředí, workshopy 3D tisku a chystá také komentované prohlídky a program pro děti.

Společnost Olympus Medical Products (Předmostí, Teličkova 457/29) otevře své brány, aby vám ukázala špičkové lékařské technologie, které používají při operacích. Těšit se můžete na prohlídky výroby, ukázky endoskopů zblízka, rébesy na téma zdraví a různé aktivity pro děti, které si tak hravou formou rozšíří znalosti o lidském těle.

Kulturní centra - Přerov Akce v obci Přerov

Podobné akce