Nevyžádaná rada

Nevyžádaná rada

Adresa:

Olomouc, Jungmannova 3

Termín: 26.8.2024
Vstupné:

150 Kč

26srpen pondělí 19:00

Žánr: divadlo


Mystifikační diskusní pořad občanské poradny Nevyžádaná rada, jež poradí i s tím, co jste celý život dělali docela správně. Debata, ve které se otevřeně dozvíte především nic podstatného! To pravé pro všechny amatérské filosofy, historiky, etnografy, kutily, hospodářské analytiky, zahrádkáře, montéry, radioamatéry i rentgenoamatéry!

Kritický nedostatek šroubečků na Těšínsku? Agresivní pylově extrémně prášivé rododendrony na sousedově netolerantním dvorečku? Neočekávaný hormonální vývoj v teráriu drženého džungarského křečka? Či snad neúspěch s montáží domácího parního stroje, když nevíte jak na to?

!!!NEVYŽÁDANÁ RADA PRO KAŽDÉHO, KDO V APATYCE NEKOUPÍ!!! Kolektiv středoevropsky proslulých odborníků, akademiků, vědců a šikulek představuje stanoviska svých stranických subjektů a zamýšlí se nad stovkami podnětů, výmyslů a stížností, které jim předložíte. Nebojte se zeptat na cokoliv, co vás zajímá. Sledujte unikátní dramaturgický pokus o stmelení diváckých táborů Událostí komentářů, Studia Kamarád a Receptáře prima nápadů.

Moderuje: RSDr. Bedřich Šmotlík, kandidát technik – náměstek děkana katedry historie a odborný asistent na katedře religionistiky a analogových spojů Univerzitního koncernu Zinovia Serdiuka v moldavském Negureni /nezávislý za ABVOPS (Aliance bezpečné vzdálenosti od problémů současna/

Svou radou dále podpoři:
Otakar Poledňák, DiS. et DiS. et DiS.
Věčný student široce rozkročený mezi hudbou, dermatologií, ornitologií a vášní pro sociologické i vláčkové modely. Autor německojazyčné příručky pro hráče na dudy Versuch einer Anweisung den Dudelsack zu spielen. Jazykozpytec amatér a především lokálně proslulý režisér žánru katolických rybničních dokumentů.

Judr. Dudrů, věčný aBc. a dsc. Zbyšek Prasklý
Odborník na téma multidisciplinarity, originality a geniality. Věčný aBc., který se díky šíři svého zaměření jen těžko dostává k Dé (a popřípadě i dalším akademickým písmenkům), zato do jisté míry rozumí v podstatě všemu. Vědec, spisovatel, publicista, amatérský, avšak vášnivý herec barokního divadla, které se vyznačuje tím, že protiřečí rozumu, což je navýsost fascinující jev. Nelze opomenout, že pan doktor Dudrů, věčný aBc. a dsc. je redaktorem proslulého měsíčníku Modrá střela. Proslavil se zejména svou publikací Loutna dohrála, ve které představil svou proslulou teorii prasklých strun.

Změna programu vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Nevyžádaná rada

Theatre HotelOlomouc (761 metrů)

Restaurace ARIGONEOlomouc (1 629 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (1 913 metrů)