Yoga & Fyzio FEST

Yoga & Fyzio FEST

Adresa:

Ostrava, K Trojhalí 3361/5

Termín: 28.9.2024 (sobota) 29.9.2024
Vstupné:

od 1780 Kč

28zář - 29zář celý den

Žánr: festivalysport jóga workshopy kurzy vzdělávání osobní rozvoj zdraví


2. ročník největšího mezinárodního festivalu celostní medicíny, fyzioterapie, jógy, funkčního pohybu, fitness, psychosomatiky a zdravého životního stylu v ČR. Yoga & Fyzio FEST se koná 28.–29. 9. 2024 v nádherném Trojhalí Karolina v Ostravě.

Co získáte nákupem vstupenky? 

  • dva dny plné jógy, zdravého cvičení, přednášek, workshopů, relaxace a regenerace
  • možnost vyzkoušet si různé styly jógy funkčního pohybu a vybrat si ten, který vám nejlépe vyhovuje
  • přednášky od předních odborníků v oblasti celostní medicíny a fyzioterapie
  • VSTUP do Active Studia v Ostravě ZDARMA
  • přístup do naší „Festivalové přípravky“, kde každý měsíc najdete videa našich předních lektorů a přednášejících v hodnotě 3000 Kč
  • a co je nejlepší? Vaše DĚTI se mohou zúčastnit za symbolických 180 Kč! SENIOŘI nad 65+ a držitelé ZTP/P za pouhých 1780 Kč. 

Na Yoga & Fyzio FESTu se můžete těšit na více než 50 úžasných lekcí pohybových specialistů, celorepublikově uznávaných lektorů jógy, seznámíte se i s jinými druhy pohybu a jedinečnými přístupy lektorů k pohybu.

Dále vás čeká 21 přednášek, které se budou dotýkat celostní medicíny, psychosomatiky, fyzioterapie, zdravého životního stylu u dospělých i dětí, stravování a mnoho dalšího. Pokud Vás zajímá, kdo do Ostravy z lektorů a přednášejících přijede, podívejte se na VYSTUPUJÍCÍ na webových stránkách: https://www.yogafyziofest.cz/vystupujici/

Lekce, workshopy a přednášky budou rozmístěny na celkem 6 místech v celém Trojhalí. Celý PROGRAM najdete na webu festivalu. Chybět nebude také RELAX ZÓNA, kde si budete moci odpočinout a dočerpat energii. 

DĚTI jsou na festivalu vítány! Program bude zajištěn v podobě dětské stage, kde pro ně bude připravena zábava, dětská jóga, tvoření, soutěže a mnoho dalšího. 

Stejně jako na 1. ročníku bude na festivalu více než 50 prodejních stánků, které tematicky souvisí s festivalem. Pitný režim a občerstvení bude zajištěno ve vegetariánském stravovacím stylu. Festival je bezbariérový

Celá akce je organizována pod záštitou České komory fitness a Krajské hospodářské komory Moravskoslezského kraje.

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Yoga & Fyzio FEST

Zámek ZábřehOstrava (4.1 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.7 km)