Markéta Konvičková, host: Monika Bagárová – Benefiční koncert

Markéta Konvičková, host: Monika Bagárová – Benefiční koncert

Adresa:

Ostrava, Paculova 2

Termín: 9.12.2024 v 18:00 hod. (pondělí)
Vstupné:

550 Kč

9prosinec pondělí 18:00

Žánr: koncertybenefiční koncert dobročinné akce česká hudba

Umělci: Monika Bagárová


9. prosince 2024 se v kostele Neposkvrněného početí Panny Marie v Ostravě uskuteční výjimečný benefiční koncert, na kterém vystoupí Markéta Konvičková a Monika Bagárová

Benefiční koncert, který pořádá spolek Madleine v rámci projektu „Děti k dětem“, je jednou ze sedmi předvánočních benefičních akcí zaměřených na podporu sociálně či tělesně znevýhodněných dětí v Moravskoslezském kraji. Koncerty se konají v prostorách kostelů ve spolupráci s dětmi z místních školních a výchovně vzdělávacích zařízení, a za účasti známého hudebního interpreta.

Spolek Madleine se snaží významně motivovat především sociálně či tělesně znevýhodněné děti a zvýšit tak pocit jejich osobní důležitosti, podpořit jejich zálibu v hudbě, přispět jim finančními prostředky, které sami těžko získávají. Cílem je umožnit těmto dětem získat nové zkušenosti v oblasti vystupování na veřejnosti, dát jim možnost setkat se osobně s populárními interprety či jejich vzory. Veškeré přípravy dětí vrcholí v den koncertu společným pěveckým vystoupením dětí a umělců.

Vyzrálý talent Moniky Bagárové mísí esenci genetického daru muzikantského klanu Bagárovců, jenž se na české hudební scéně angažuje po řadu generací, s bohatou praxí, které se jí dostalo již v raném dětství.
Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce