Vladivojna La Chia s kapelou

Vladivojna La Chia s kapelou

Adresa:

Ostrava, Sokolská 26

Termín: 25.10.2024 v 19:00 hod. (pátek)
Vstupné:

350 Kč

25říjen pátek 19:00

Žánr: koncertyčeská hudba alternativní hudba indie

Umělci: Vladivojna La Chia


Vladivojna La Chia s kapelou Tepe a září zavítá 25. října 2024 do ostravského klubu Parník, kde v 19:00 hodin představí své nové EP „Břehy“. Tento výjimečný koncert je součástí oslav jejích 20 let na hudební scéně.

Těšit se můžete na převážně klavírní aranže starších i dosud nevydaných písní, které tvoří jádro nového EP „Břehy“. Vladivojna se svou kapelou Tepe a září připravila speciální setlist, který zahrnuje výběr nově upravených skladeb ze všech jejích sólových alb, stejně jako písně z alb skupin Banana a Vladivojsko. 

Vladivojna La Chia je výraznou zpěvačkou, textařkou a skladatelkou české hudební scény a za svou kariéru vydala více než 15 alb a filmových soundtracků. Za hudbu k filmům Nevinnost a 8 hlav šílenství byla nominovaná na Českého lva. Její tvorba oslovuje široké publikum a získala řadu ocenění, včetně nominací na Českého lva. S albem Tam v hluboké tmě tepe a září se dostala až na billboard na Times Square a na první příčku globálního playlistu na Spotify EQUAL (2021). Jejím nejúspěšnějším soundtrackem je hudba k seriálu Až po uši (2015).

Na koncertě v Parníku se budete moci přesvědčit o jejím mimořádném talentu a energii, kterou do své hudby vkládá. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost oslavit s ní významné jubileum a užít si večer plný skvělé hudby. Nové EP zpěvačka a textařka představí a pokřtí rovněž na koncertech v Brně, Praze a Valašském Meziříčí

Nadžánrová umělkyně, tak by se ve zkratce dala označit Vladivojna La Chia, která působí jako textařka, zpěvačka a skladatelka. Mimo vlastní sólovou tvorbu skládá také hudbu pro film a divadlo. Hudbu složila například pro film...
Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vladivojna La Chia s...

Zámek ZábřehOstrava (5.2 km)

STING ApartmentsHavířov (11.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (19.8 km)