Food Day Festival Slezskoostravský hrad Ostrava

Food Day Festival Slezskoostravský hrad Ostrava

Adresa:

Ostrava, Hradní 1

Termín: 21.9.2024 v 10:00 hod. (sobota)
Vstupné:

85,-

21září sobota 10:00

Žánr: výstavystreet food festival gastronomie food day


Vážení milovníci gastronomie, rádi bychom vás pozvali na nezapomenutelný zážitek plný vůní, chutí a zážitků na Food Day Festivalu v Ostravě.

Tento festival se bude konat v nádherném areálu Slezskoostravského hradu a nabídne nejrůznější kuchyně z celého světa. Přijďte s námi procestovat světové kuchyně a ochutnat lahůdky z různých koutů světa. Zamilujete se do tradičních italských těstovin, vyzkoušíte exotické asijské speciality, nebudou chybět ani všemi oblíbené burgery.

Na Food Day Festivalu si určitě přijdou na své i milovníci sladkých pochoutek. Věříme, že se budete bavit nejen při ochutnávání jídel, ale i při pozorování přípravy jídel od špičkových street foodů z celé České republiky. Food Day Festival spojuje to nejlepší z Českého street foodu v exkluzivní lokalitě Slezskoostravského hradu v Ostravě Festival bude probíhat v sobotu 21.9. 2024 od 10:00 do 20:00. Vstupné: Předprodej: Dospělí: 65,- Děti od 3 do 7 let 40,- Děti do 3 let a ZTP ZDARMA. Vstupenky na místě: Dospělí: 85,- Děti od 3 do 7 let 50,- Děti do 3 let a ZTP ZDARMA.

Galerie a muzea - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Food Day Festival...

Zámek ZábřehOstrava (5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (19.7 km)