Meditace ve hvězdách

Meditace ve hvězdách

Adresa:

Ostrava , K Planetáriu 502

Termín: 12.9.2024 v 18:00 hod. (čtvrtek)
Vstupné:

570 Kč

12září čtvrtek 18:00

Žánr: ostatní akceosobní rozvoj


Barbara Šušková zve na hodinovou Meditaci ve hvězdách v planetáriu Ostrava v Krásném Poli, která se uskuteční ve čtvrtek 12. září od 18:00 hodin. Na této vedené meditaci se spolu s ní vydáte na toulky po hvězdách. Meditace bude zaměřená na rozpoznání vnitřních archetypů a rozpoznání jejich kvalit.

Archetypy jsou univerzální symboly a vzory chování, které existují v každém z nás. Reprezentují různé aspekty naší osobnosti a pomáhají nám lépe porozumět sobě i vesmíru kolem nás. Celý pořad je doprovázen překrásnými obrazy z naší vesmírné pouti, Barbořiným hlasem a meditační hudbou.

Tato meditace je určena pro ty, kteří by rádi na sobě pracovali a to jak muži, tak ženy či dospívající děti. Projekce je vhodná i pro začátečníky, kteří nikdy nemeditovali, ale touží se osobnostně rozvíjet.

Barbara Šušková je průvodkyně meditací a lektorka cesty ke klidné mysli. Pomáhá lidem zvládnout životní výzvy a naučit je myslet na to, na co oni sami chtějí. K tomu využívá nové poznatky na poli vědy a také znalosti, které získala během studia v Indii, kde se věnovala prastarým rukopisům a hlubokým meditačním technikám.

Podobné akce