TIK ŤAK

TIK ŤAK

Termín: 26.10.2024 v 19:30 hod. (sobota)
Vstupné:

100 Kč

26říjen sobota 19:30

Žánr: divadločinohra komedie


V sobotu 26. října 2024 jsou do Kulturního domu ve Slané zváni všichni příznivci divadla, na které od půl osmé večer čeká šílená komedie TIK ŤAK v podání Divadelního souboru E.F. Burian z Tanvaldu. Jedná se o úspěšnou komedii autora Laurenta Baffieho o šesti psychických poruchách, jedné čekárně a jednom nedochvilném terapeutovi. Dokáží pacienti ovládnout své tiky? Pomohou si navzájem, nebo celá čekárna lehne popelem a hlediště smíchem? Po zhlédnutí veleúspěšné francouzské komedie v režii Vlastimila Hozdy buď začnete ze smíchu tikat taky, nebo odejdete s uspokojujícím pocitem, že jste ještě relativně normální.

DS E.F. Burian Tanvald je známý svými ochotnickými divadelními představeními, která často přitahují publikum nejen z Tanvaldu a okolí. Soubor uvádí různé hry, včetně komedií a dramat, a je aktivní na kulturní scéně v celé Pojizerské oblasti.

Laurent Baffie je francouzský autor, režisér krátkých filmů a humorista, narozený 18. dubna 1958 v Montreuil ve Francii. Je známý svým ostrým humorem a smyslem pro improvizaci. Baffie se také proslavil svými divadelními hrami, například právě uváděnou hrou TIK ŤAK, která byla úspěšná nejen ve Francii, ale i v dalších zemích, jako je Španělsko, Argentina a Mexiko. Také v České republice se již dočkala mnoha uvedení na profesionálních i amatérských scénách.

A příležitost vidět jednu těch nepodařenějších provedení dostanou diváci právě v Kulturním domě ve Slané u Semil. Zveme naprosto všechny milovníky bláznivých divadelních komedií! V sobotu 26. října 2024 od 19:30 hodin. Vstupné 100 Kč, občerstvení bude zajištěno v přilehlé restauraci. Vstupenky k dostání v pokladně před představením.

Přijďte si s námi užít zábavný večer!

Divadla - Liberecký kraj Akce v obci Slaná

Podobné akce

11říjen pátek 19:00

Miroslav Táborský: Blázinec

, Řídícího učitele Havla 20 Divadlo

7listopad čtvrtek 19:00

Techtle mechtle Drag show

, Soukenné náměstí 613 Divadlo

31říjen čtvrtek 19:00

Na stojáka 20 let tour

, Soukenné náměstí 613 Divadlo

Ubytování v okolí akce TIK ŤAK

Riegrova chata KozákovZáhoří (5.4 km)

Ubytování U ŠvýcarůTurnov (9.1 km)

Studia a apartmány U KarlaTurnov (12.4 km)