Festival uvědomění – Podzimní tour

Festival uvědomění – Podzimní tour

Adresa:

Hradec Králové, Eliščino nábř. 375

Termín: 24.11.2024 v 09:00 hod. (neděle)
Vstupné:

799–890 Kč

24listopad neděle 09:00

Žánr: festivalyosobní rozvoj


Festival uvědomění – Podzimní tour se uskuteční 24. listopadu 2024 v Hradci Králové. Čeká vás čeká den plný inspirace a pozitivního myšlení. Připravte se na osm přednášek od špičkových odborníků, kteří vás provedou světem motivace, zdravého životního stylu a osobního růstu. 

Festival uvědomění není jen o přednáškách. Těšte se na doprovodné aktivity a různé tématické zóny, kde si budete moci vyzkoušet něco nového – třeba ochutnat skvělou low carb čokoládu. Kromě toho budete mít příležitost setkat se s přednášejícími, získat jejich autogram a zakoupit jejich knihy za zvýhodněné ceny. A pokud rádi plánujete dopředu, na místě si můžete pořídit vstupenky na letní edici Festivalu Uvědomění 2025.

Na Podzimní tour Festivalu uvědomění bude zajištěno občerstvení mezinárodní kuchyně, včetně veganských a vegetariánských jídel, takže si každý najde to své. Celá akce je připravena k sezení s plnou kapacitou, abyste se mohli pohodlně usadit a užít si den plný zajímavých přednášek a aktivit. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost obohatit svůj život a načerpat novou energii!

Vystupující:

PhDr. Marian Jelínek, Ph.D.
MUDr. Martin Jan Stránský, M.D, FACP
PharmDr. Margit Slimáková
MUDr. David Frej
Petr Casanova
Aleš Kuda (závislosti)

Další vystupující budou oznámeni brzy.

Hudební kluby - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce