Sobotecký jarmark a festival řemesel 2024

Sobotecký jarmark a festival řemesel 2024

Adresa:

Sobotka, Náměstí Míru

Termín: 23.8.2024 (pátek) 24.8.2024
Vstupné:

150–250 Kč

23srp - 24srp celý den

Žánr: festivalyjarmark řemeslné trhy keramika umění rodina pro děti české výrobky česká hudba hudební festival

Umělci: WohnoutDalibor JandaThom Artway


Městečko Sobotka v Českém ráji se promění na obří mraveniště plné hudby, divadel, jídla, pití a hlavně řemesel. Sobotecký jarmark a festival řemesel 2024 s bohatým doprovodným programem se uskuteční 23. a 24. srpna.

Jarmark a řemesla pouze v sobotu, v pátek bude hudební rozjezd s kapelou Wohnout.
Můžete se těšit na záplavu hudby, stovky stánků s řemeslným i tradičnějším zbožím, poctivé jídlo a pití, pohádky pro děti i dospělé, atrakce a dechberoucí výhledy na zámek Humprecht a živou veselici v Sobotce, srdci Českého ráje.

Festival pro celou rodinu
Na své si přijdou děti, které se mohou těšit na pouťové atrakce, ale i na divadelní vystoupení. Tatínky rozhodně nezklame několik druhů piva nebo takový uzený čuník. Maminka s babičkou si budou moci prohlédnout rukodělné práce od keramiky až po šperky a dědeček si rozhodně užije svou oblíbenou dechovku. A to vše s krásnými výhledy na nezaměnitelný a jedinečný zámek Humprecht.

Program:
Pátek 23.8.2024: Září, WOHNOUT, Madam Royal

Sobota 24.8.2024: DALIBOR JANDA, THOM ARTWAY, KVEEN, JIŘÍ DĚDEČEK, DUBNIČKA A LAHODA, Naty Hanychová, Beatles veteran club, The Brownies, Staropražští pardálové, a mnoho dalších a k tomu všemu DIVADLO, ŘEMESLA a ČESKÝ RÁJ.

Zdroj fotky (Sobotecký jarmark a festival řemesel 2024): Sobotecký jarmark

Wohnout je česká hudební skupina z Prahy. Tvoří ji bratrská dvojice Jana a Matěje Homolových, baskytarista Jiří Zemánek a bubeník Zdeněk Steiner.
Hudební kluby - Královéhradecký kraj Akce v obci Sobotka

Podobné akce