Narozeniny Metra: B-side band + Zadáci

Narozeniny Metra: B-side band + Zadáci

Adresa:

Brno, Poštovská 6

Termín: 17.9.2024 v 20:30 hod. (úterý)
Vstupné:

předprodej 150 Kč, na místě 200 Kč

17září úterý 20:30

Žánr: koncertyčeská hudba

Umělci: ZadáciB-Side Band


Speciální dvojkoncert k 16. narozeninám hudebního klubu Metro Music Bar. Na pódiu se mezi sebou „utkají“ se svými kapelami oba majitelé klubu. Je to příležitost strávit večer ve společnosti Zadáků a B-Side Bandu, kteří na závěr určitě něco zahrají i společně.

Byť jsou obě kapely v Metru doma, bude to vůbec poprvé, kdy se tyto dvě kapely potkají v jeden večer na stejném podiu. 

Zadáci, tedy tzv. vodácká kulturní úderka, je nekonvenční hudební collegium s nezaměnitelnou podiovou image. Potěší našince širokou hudební paletou, nebojácně zabrušují do nejrůznějších žánrů. S nástrojovým vybavenim cajon, kytara, banjo, mandolína, baskytara a klávesový dechový nástroj Hammond, s šesticí silných hlasů nesmazatelně zabarvených bohatými životními zkušenostmi.

B-Side Band, oblíbený tuzemský big band s nepřebernými možnostmi, je známý nejen svými hudebními kvalitami, ale i neotřelými spojeními s nejrůznějšími umělci včetně featuringů se zahraničními hvězdami a držiteli Grammy, jako např. kritikami označovaný nejlepší jazzový zpěvák na světě Kurt Elling, americká zpěvačka, multiinstrumentalistka a skladatelka Judith Hill, po celé planetě známí držitelé Grammy New York Voices nebo okouzlující britské trio dam známé ze spolupráce s Michaelem Bubblém The Puppini Sisters.

Začátkem roku odstartovali svoji novou samostatnou éru vydáním originálního autorského alba Tam a zpět. Tento nový repertoár uslyšíte právě i na narozeninovém koncertu v Metru. 

Ve spolupráci s Hnutím Grilu se po několika letech podařilo současným Zadákům sestavit studiovou i koncertní podobu vodáckých songů sepsaných za posledních několik let na Berounce, Vltavě, Sázavě, Hronu, Lužnici a dalších...
Pokud se má Brno něčím v oblasti hudby chlubit, jsou to beze sporu také big bandy. Historie orchestru Gustava Broma je dostatečně známa a je lemována úspěchy na mezinárodních festivalech i umístěními v anketách Rolls Royce mezi...
Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Narozeniny Metra: B-side...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...