Maker Faire Brno 2024 – Přehlídka inovátorů a vynálezců

Maker Faire Brno 2024 – Přehlídka inovátorů a vynálezců

Adresa:

Brno, Výstaviště 405/1

Termín: 19.10.2024 (sobota) 20.10.2024

19říj - 20říj celý den

Žánr: festivalyvzdělávání workshop technologie věda design


Maker Faire Brno 2024 se vrací na brněnské výstaviště 19. a 20. října, kde se v pavilonu A1 setkají inovátoři, tvůrci a nadšenci z celé republiky i ze zahraničí. Pátý ročník této přehlídky kreativity nabídne více než 400 projektů, od workshopů robotiky a 3D tisku až po stavbu vodních raket, které zaujmou malé i velké návštěvníky.

Maker Faire je festival kreativity, který propojuje moderní technologie, vědu, design i tradiční řemesla. Návštěvníci se mohou těšit na interaktivní činnosti, chytrou zábavu pro rodiny s dětmi a možnost zapojit se do workshopů, kde si vyzkouší vlastní tvořivost. Maker Faire Brno 2024 je tak ideálním místem pro všechny, kteří chtějí objevit něco nového, sdílet své nápady a setkat se s podobně smýšlejícími lidmi.

Festival je oslavou tvořivosti, kde je Maker každý, kdo má odvahu přicházet s novými nápady a inovacemi. Ať už jste zkušený tvůrce nebo zvědavý nováček, Maker Faire Brno vás jistě nadchne svou jedinečnou atmosférou a možností objevovat svět skrze vlastní ruce.

Zdroj fotky: FB Maker Faire Česká republika

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Maker Faire Brno 2024...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.5 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22.2 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (23.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...