Letní otevřené sklepy 2024 Čejkovice

Letní otevřené sklepy 2024 Čejkovice

Adresa:

Čejkovice, V Sadech 420

Termín: 26.7.2024 28.7.2024
Vstupné:

200 Kč

26čvc - 28čvc celý den

Žánr: výstavyotevřené sklepy degustace vína gastro


Letní otevřené sklepy v Čejkovicích, které se konají od pátku 26. července do neděle 28. července 2024, jsou jedinečnou akcí plnou lahodných vín, příjemné atmosféry a radosti z letních dnů. 

Během akce Letní otevřené sklepy v Čejkovicích budete mít příležitost ochutnat širokou škálu vín z místních vinařství, která jsou pečlivě vyrobená s láskou a tradicí. Svá vinařství otevřou Víno Hnidák, Víno Drábek, Vinařství Plundrák, Vinařství Ing. Vratislav Hycl a syn, Vinařství Radek Latík, Vinařství Pod Víchů, Víno Němeček a Vínařství Kohút. Cena za degustaci vzorků vín v jednotlivých vinařstvích je 200 Kč, které se platí hotově přímo u vinaře.

Kromě ochutnávky vín vás čeká také skvělá gastronomická nabídka. Při putování mezi sklepy se můžete občerstvit v místních kavárnách a restauracích, ochutnat domácí zákusky a osvěžit se skvělou zmrzlinou v Cukrárně U Polášků. Pokud hledáte ubytování, na stránkách obce najdete seznam možností. Nejnovější informace o akci

Letní otevřené sklepy v Čejkovicích začínají v pátek v 17:00 hodin, v sobotu pokračují od 14:00 hodin a v neděli si můžete přijít zakoupit lahve od 9:00 hodin. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?