Cabaret Janáček s procházkou

Cabaret Janáček s procházkou

Adresa:

Brno, Dominikánské nám. 656/2

Termín: 17.8.2024
Vstupné:

490 Kč

17srpen sobota 20:00

Žánr: divadločeská hudba historie


V sobotu 17. srpna 2024 se můžete těšit na jedinečný kulturní zážitek – procházku po místech spojených s životem významného českého skladatele Leoše Janáčka, následovanou večerním představením Cabaret Janáček v Cabaret des Péchés.

Procházka začne v 17:30 před Starobrněnským klášterem na Mendlově náměstí (procházka není podmínkou účasti na představení). Tento kulturní výlet vás zavede na místa, která měla klíčový význam v životě a tvorbě Leoše Janáčka. Průvodce vás provede historií a zajímavostmi nejen z Janáčkova života, ale i z jeho hudebního odkazu

Pro účast na procházce je nutné se předem přihlásit na e-mailu tomas@tamuza.com. V případě nepříznivého počasí se procházka nekoná.

Procházka bude trvat přibližně 90 minut. Po jejím skončení se účastníci společně s průvodcem přesunou do Cabaret des Péchés, kde ve 20:00 začne hlavní část večera – představení Cabaret Janáček.

Prostřednictvím hudby, temperamentu i smyslu pro humor zazní ozvěny historie moderním hlasem. Hlasem mezinárodně uznávaných operních sólistů, performerů a hudebníků, mezi nimiž objevíte i hvězdy Národního divadla či Divadla Bolka Polívky. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cabaret Janáček s...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.3 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (21 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.6 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...