Ewa Farna – koncert k sezení v Brně

Ewa Farna – koncert k sezení v Brně

Adresa:

Brno, Sportovní 2a

Termín: 17.12.2024 v 19:00 hod. (úterý)
Vstupné:

990–1450 Kč

17prosinec úterý 19:00

Žánr: koncertyčeská hudba pop

Umělci: Ewa Farna


Přijďte si užít večer plný hudby s Ewou Farnou, polsko-českou zpěvačkou a držitelkou cen Anděl a Český slavík. Tento výjimečný koncert k sezení se uskuteční 17. prosince 2024 v Brně a začne v 19:00.

Ewa Farna patří mezi nejúspěšnější zpěvačky na české i polské hudební scéně. Její neopakovatelný hlas a hudba plná pozitivní energie a silných témat jsou pro ni charakteristické. To je patrné například ze singlu „Tělo“, který se dostal až na slavnou obří reklamní obrazovku na newyorské Times Square.

Podle Forbes patří Ewa Farna mezi 200 nejvlivnějších žen Česka. Je držitelkou mnoha prestižních ocenění, včetně ceny Anděl a Hudebních cen Evropy. Stala se Zlatou i Absolutní slavicí v anketě Český slavík.. Své třicetiny oslavila ve vyprodané O2 areně. V létě bude předskakovat na obou koncertech Eda Sheerana, které se uskuteční v sobotu 27. a v neděli 28. července 2024 v Hradci Králové v multifunkčním Parku 360.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost vidět Ewa Farnu naživo! Těšíme se na vás v Brně.

Zdroj fotky: Ewa Farna – oficiální web

Ewa Farna je zpěvačka polské národnosti se státním občanstvím České republiky. Působí v oblasti populární a rockové hudby, zpívá česky a polsky. Nejčastěji v Česku a Polsku. V roce 2014 se umístila na třetím místě v...
Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ewa Farna – koncert k...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...