Rodinný divadelní festival na Švestkovém Dvoře

Rodinný divadelní festival na Švestkovém Dvoře

Termín: 16.8.2024

16srpen pátek 16:00

Žánr: divadlodivadelní festival rodinný festival pro děti rodina


Rodinný divadelní festival na Švestkovém Dvoře, který se uskuteční 16.–17. srpna 2024, je dvoudenní akce plná dobrodružných představení, nečekaných příběhů a dobré nálady.

Program Rodinného divadelního festivalu na Švestkovém Dvoře:

PÁTEK 16. 8. 2024:

V pátek spolu se souborem TOY MACHINE můžete prožít napínavý příběh Petr Pan, který zvládnou i nejmenší diváci. Svět papíru, v podání ELI A KOL. / MIRKA ELIÁŠOVÁ vám pak možná ukáže, že obyčejný papír není jen tak obyčejným papírem.

Co myslíte, že se může skrývat v jednom neotevřeném kufru? – to je otázka, kterou si možná zodpovíte u představení Čajový kýchánek, aneb rozverné příběhy z kufru souboru LOUTKY BEZ HRANIC.

Páteční program pak zakončí Pohádkový zeleninový balet pro jeden zázvor, lilek, šest vlašských ořechů a jednu krysu v podání D. Gosteva a A. Dobrodinské ze skupina BORSHCH.

SOBOTA 17. 8. 2024:

Sobotní odpoledne otevře opět Pohádkový zeleninový balet pro ty, kteří jej nestihli, nebo by jej rádi viděli ještě jednou. V představení Snílek souboru FysioART možná zjistíte, že svýma rukama držíte celý svět, a přitom objímáte hromadu polštářů.

Kozí kraviny v podání OSTRUŽINY vám zodpoví otázku Jak tančí kráva? Představení propojující tanec i výtvarno je zároveň tlumočeno do uměleckého českého znakového jazyka a je tak přístupné i neslyšícím divákům. Během odpoledne budete také moci nalézt v sobě svého vnitřního akrobata a vydovádět se spolu s BudeCirkus na jejich školičce žonglování.

Červená Karkulka Rex Divadla b pak zakončí sobotní divadelní program spolu s kapelou Chytej ušima Divadla 100 opic a vyprávěnkami v rámci Švestkohraní.

Součástí doprovodného programu Rodinného divadelního festivalu na Švestkovém Dvoře je:

  • CIRKUSENÍ – vedená lekce pro děti 5–10 let (BudeCirkus),
  • PLUMLAB – společné tvůrčí a hravé objevování rodičů a dětí všemi smysly skrz pohyb, materiál, objekty (Švestkový Dvůr),
  • BATOH PLNÝ KNIH – Velký batoh se spoustou kapes a v něm knihy z celého světa (BAOBAB) a mnoho dalšího…

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rodinný divadelní...

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (16.1 km)

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (21.8 km)

Villa LiduškaBechyně (29 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Státní zámek Kratochvíle Státní zámek Kratochvíle Netolice (5.5 km)