Empathic Film Festival 2024

Empathic Film Festival 2024

Adresa:

Tábor, náměstí Františka Křižíka 1291

Termín: 31.10.2024 (čtvrtek) 3.11.2024

31říj - 3lis celý den

Žánr: festivalyfilmový festival vzdělávání osobní rozvoj duševní zdraví


Empathic Film Festival 2024 přichází s prvním ročníkem, který se uskuteční od čtvrtka 31. října do neděle 3. listopadu v kině Svět Tábor. Tento unikátní festival se zaměřuje na filmy, které hluboce zkoumají sociální témata a jejich vliv na lidské životy.

Během Empathic Film Festivalu 2024 bude promítnuto více než 12 filmů, které se budou věnovat převážně dvěma hlavním tématům: Alzheimerova choroba a vliv sociálních sítí. Návštěvníci se mohou těšit na filmy, které se ponoří do problematiky chování jedinců, mezilidských vztahů a dopadu těchto témat na celou společnost. Kromě hlavních témat se festival dotkne také partnerských vztahů, dospívání a lidských traumat.

Nedílnou součástí Empathic Film Festivalu 2024 budou besedy k daným tématům. Tento festival je skvělou příležitostí nejen pro milovníky filmů, ale i pro ty, kdo se zajímají o hlubší porozumění sociálním otázkám

Další informace o festivalu najdete na www.empathicfilmfestival.com nebo v našem článku, který vám přiblíží vznik a příběh tohoto jedinečného festivalu.

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Empathic Film Festival...

Vratislavský DůmTřeboň (18 km)

Relax Park TřeboňTřeboň (19.2 km)

Rodinný hotel BohemiaLomnice nad Lužnicí (27 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Zámek Třeboň Zámek Třeboň Třeboň (18 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (11.9 km)