The Chancers zvou do Rock Café

The Chancers zvou do Rock Café

Adresa:

Praha 1, Národní 20

Termín: 7.12.2013

7prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: rockfestival

Umělci: The Chancers


The Chancers posílají video z patnáctin. Mejdan pokračuje legendární akcí Skanking Praha Nejstarší koncertní ska noc ve městě se 7.12. znovu vrací do prostor klubu Rock Café a nabídne to nejlepší z tuzemské scény na druhou dobu.

Večírek, na který bude tentokrát doporučený dress code ve stylu britského 2tone, bude ve znamení druhé oslavy narozenin česko-britských The Chancers. "V září jsme sice dělali narozeninový mejdan na parníku, ale tam bylo jednak vyprodáno a za druhé slavit jen jeden večer, to není v našem stylu," říká kapela, která za pořádáním festivalu stojí.

Aby bylo jasné, o co na jejich koncertech jde, vypouští zároveň klip, který zachycuje atmosféru narozeninového mejdanu na parníku. Režie se ujal Matěj Pichler a jak je u The Chancers zvykem, přípravy měly rychlý spád.

Narozeninové video doprovází písnička (One of the) Oldschool z jejich zatím posledního alba Age of Rudeness. Na video se můžete podívat zde: http://youtu.be/Cbzqb9aRQ5M Premiérou bude letošní Skanking Praha pro jednu z nejmladších a přitom nejzajímavějších tuzemských ska kapel, stylově uvědomělou formaci Kšandy Industry, která celý večer otevře.

Jak je už u akcí Skanking Praha zvykem, pro nejrychlejší zletilé návštěvníky bude připraven panák Jägermeistera jako uvítací drink, kterým nic nekončí.

„Festival Skanking Praha jsme začali pořádat v našich začátcích, abychom upozornili, jak silná subkultura tu roste. Máme radost, že se i po patnácti letech ten záměr není mimo. A pořád se tu objevují nové kapely, které stojí za pozornost a dokážou dát i staré muzice svěžest a dotek současnosti,“ těší se na svůj poslední letošní koncert The Chancers. A zároveň připomínají návštěvníkům: „Tentokrát to bude hold stylu 2 tone, tak na to doma před zrcadlem nezapomeňte.“

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Chancers zvou do...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (494 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (550 metrů)

ValentinskaPraha (616 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (360 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (27 m)