Dobrodružství s Malou mořskou vílou

Dobrodružství s Malou mořskou vílou

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8,

Termín: 1.4.2016
Vstupné:

0

1duben pátek 19:00

Žánr: ostatní akcepro dětidětskéknihy


pátek 1. dubna v 19.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava Noc s Andersenem s audioknihou Malá mořská víla se uskuteční v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz již v pátek 1. dubna. V letošním ročníku budeme připomínat 180. výročí vzniku pohádky Malá mořská víla.

Pro děti jsme připravili bohatý program a dobrodružství v podobě přespání v Domě knihy. Kapacita je omezena. Noc s Andersenem je akce knihoven (a nejen těch) na podporu dětského čtenářství, při níž děti nocují v knihovně u příležitosti výročí narození dánského pohádkáře Hanse Christiana Andersena. Sbíráme víčka s E-vičkou na podporu Moravskoslezského spolku na ochranu zvířat.

Jako Dům knihy KNIHCENTRUM.cz jsme spustili charitativní akci, díky které budeme dlouhodobě podporovat Moravskoslezský spolek na ochranu zvířat. Za darování většího počtu víček si můžete vybrat slevu na knihu či slevu v naší kavárně. Během měsíce dubna se zúčastněte slosování o vstupenky do Staré arény.

Po celý měsíc duben bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce „Čím více KNIH nakoupíš, tím větší SLEVU máš“. Akce platí do 30. 4. 2016. Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!  

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dobrodružství s Malou...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)